Over ons

 Starfactory is dé plek waar je moet zijn als het je als kind ontzettend leuk lijkt om te leren zingen maar vooral ook te leren optreden. Spelenderwijs wordt er toegewerkt naar een fantastische eindshow waarin alle kids hun prestaties kunnen laten zien.

Het ene kindje is wellicht wat verlegen maar met een dijk van een stem... het andere kindje heeft misschien weer wat meer lef en geeft makkelijker een show weg. Alle pluspunten worden aangescherpt en alles wat iets meer hulp kan gebruiken wordt onder de loep genomen om te verbeteren. 

Plezier dát moet natúúrlijk voorop staan....,. maar het kan ontzettend goed zijn om bijvoorbeeld aan het zelfvertrouwen te werken. Het jezelf te durven presenteren op een podium daar komt heel wat bij kijken... lef , angst, schaamte, maar uiteindelijk zelfvertrouwen, overwinning en plezier!

Elke seizoen komen er drie uitvoeringen. De eerste laagdrempelig en klein, de tweede een grotere uitvoering vlak voor de grote vakantie en de derde is een Kerstshow. Bij elke uitvoering mogen natuurlijk alle familieleden en vrienden komen kijken. Ook krijgt elke ster elk jaar een eigen showfoto én eigen geluidsopnames.

 

Lijkt dit iets voor uw kind?

Neem dan vrijblijvend contact op

 

De widget is nog niet geconfigureerd.

 

 

Deze videowidget is nog niet geconfigureerd.

 

 

 

Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten. 

 

Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten.